Skogsförvaltare till Östersund

Nu söker vi en skogsförvaltare till vårt kontor i Östersund. Sista ansökningsdag 25 augusti, men vi intervjuar löpande.

Som skogsförvaltare ansvarar du för en bred verksamhet i nära kontakt med våra kunder. Det innebär att du planerar och genomför alla skogliga åtgärder på dina förvaltningsuppdrag. Du arbetar nära dina kunder för att tillsammans med dem utveckla deras skogsägande och -ekonomi. I detta arbete samverkar du med våra kundekonomer, fastighetsspecialister och produktions- och virkesansvariga. Ditt arbete är en viktig del i att bygga ett starkt förtroende för Skogssällskapet och att bredda vårt nätverk bland skogsägare. Som skogsförvaltare är det viktigt att ha ett starkt eget driv och att vara mån om att leverera hög kvalitet och jobba med ständiga förbättringar. Du är också aktiv inom säljarbetet gentemot både nya och befintliga kunder, för att bidra till Skogssällskapets tillväxt. Att du är kommunikativ och road av nätverkande och affärer är avgörande egenskaper för att lyckas med ditt uppdrag och trivas i rollen.

Vi erbjuder en spännande roll med möjligheter att växa och utvecklas, en arbetsplats med ett uppskattat ledarskap, en hög trivsel, samhörighet och friskvårdssatsningar. Att vinsten går till forskning inom hållbart skogsbruk gör att det känns extra meningsfullt att gå till jobbet.

På Skogssällskapet är vi målstyrda och vägleds av våra värderingar kundfokus, proaktivitet, öppenhet, och respekt. Oavsett vilken roll du har i organisationen är det självklart att du lever och andas dessa värderingar. Ditt arbete är en viktig del i att bygga ett starkt förtroende för Skogssällskapet och att bredda vårt nätverk bland skogsägare och entreprenörer.

Du har skoglig högskoleutbildning eller motsvarande, helst med några års branscherfarenhet och är motiverad att dela våra värderingar. Du utgår från vårt kontor i Östersund men att resa för att besöka dina kunders fastigheter är en självklar del av din vardag.

Ytterligare information om tjänsten

  • Linn Jacobsson Edsholm, Regionchef, 063-137 405
  • Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef, 031-335 66 11

Fackliga kontakter

  • SACO/Naturvetarna, Fredrik Jönsson, 0500-41 01 47
  • Ledarna, Thomas Lindström, 060-64 14 67
  • Unionen, Eva Eriksson, 0521-57 60 62

Ansökan

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte. Maila din ansökan till rekrytering@skogssallskapet.se så snart som möjligt, dock senast 2024-08-25, skriv koden SFN2404 i ämnesraden.

Vill du prenumerera...

...på vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress här. Nyhetsbrevet innehåller tips och ny kunskap och skickas ut en gång i månaden.

...på Tidningen Skogsvärden?

Fyll i dina uppgifter här. Tidningen skickas därefter kostnadsfritt hem till dig fyra gånger per år.