Vi har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Våra erfarna rådgivare hjälper dig – oavsett om du vill maximera intäkter, jakt eller naturvärden.

Planadministratör

Nu söker Skogssällskapet en eller två planadministratörer.

Skogssällskapet har gjort Sveriges skogar och skogsägare rikare sedan 1912. Vi erbjuder hållbar utveckling och förvaltning av skogsfastigheter till privata och offentliga skogsägare samt äger och utvecklar egna skogsinnehav. Vi erbjuder en professionell, oberoende rådgivning och är fria från ägarintresse i skogsindustrin. Skogssällskapet finns i Sverige, Finland och Baltikum och huvudkontoret ligger i Göteborg.

I rollen som planadministratör hjälper du våra kunder med uppdatering och ajourhållning av skogsbruksplaner och geometrier. I arbetsuppgifterna ingår även plankonverteringar, exporter mot Heureka, användning av inrapporterade skördardata samt framtagande av olika rapporter. Du deltar i arbetet med att tillhandahålla ett ändamålsenligt och effektivt systemstöd i organisationen vilket bl a omfattar support och löpande förvaltning av våra skogliga system. I rollen ingår täta kontakter med våra skogsförvaltare, övriga medarbetare och i viss mån även direkta kundkontakter. På Skogssällskapet kommer du att tillhöra avdelningen Verksamhetsutveckling och IT, ett härligt gäng som gemensamt ansvarar för att utveckla teknik, system och rutiner som kvalitetssäkrar och effektiviserar processer och gemensamma arbetssätt inom företaget.

Det här är ett jobb för dig som är noggrann, lyhörd, strukturerad och har förmågan att självständigt planera och prioritera arbetet. Öppenhet och prestigelöshet är lika självklart för dig som det är att kunna kommunicera och samarbeta med många olika typer av människor. Vår organisation är målstyrd, vi leds av våra värderingar och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Skogssällskapets värderingar är öppenhet, respekt, proaktivitet och kundfokus.

Vi tror att du är skogligt utbildad och trivs med att arbeta administrativt. Praktisk erfarenhet från skogsbranschen, kunskap om GIS och skogliga IT-system i allmänhet och planprogram i synnerhet, är meriterande.

Du välkomnas in i ett spännande företag där prestigelöshet, hjälpsamhet och trivsel genomsyrar verksamheten. Tjänsten är heltid med placering på huvudkontoret i Göteborg eller på något av våra andra kontor runt om i Sverige. Ange önskemål om placeringsort i ansökan.

Ytterligare information om tjänsten:

  • Camilla Rolig Schölin, Chef verksamhetsutveckling och IT, tel. 023-124 71
  • Anna-Karin S. Öjerskog, HR-chef, tel.031-335 66 11

Fackliga kontakter

  • SACO/Naturvetarna Fredrik Jönsson, tel.0500-41 01 47
  • Ledarna: Bengt Furenäs, tel.031-335 66 13
  • Unionen: Eva Eriksson, tel.0521-57 60 62

Ansökan

Vi kommer att behandla ansökningar och inleda intervjuer löpande så vänta inte. Maila din ansökan till: rekrytering@skogssallskapet.se så snart som möjligt, dock senast 2021-09-10 och märk den med PA2108

Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du prenumerera...

...på vårt nyhetsbrev?

Fyll i din e-postadress här. Nyhetsbrevet innehåller tips och ny kunskap och skickas ut en gång i månaden.

...på Tidningen Skogsvärden?

Fyll i dina uppgifter här. Tidningen skickas därefter kostnadsfritt hem till dig fyra gånger per år.